Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinchos (1592141) - Hepso (1434644) » 681284751: T67/J4/VII

Liga 681284751 Información oficial sobre el partido 681284751 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.509 (38545)

Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 4 - 2 PERISO FC Alineación oficial del equipo 'PERISO FC' en el partido
Alexandre Hom (4') 1 - 0
1 - 1 Ignaz Pesenti (9')
Martín Albuquerque (42') 2 - 1
Manel Riart (66') 3 - 1
Óscar Izquierdo (86') 4 - 1
4 - 2 Álvaro Bañales (89')
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 4 - 2 PERISO FC Alineación oficial del equipo 'PERISO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 1 - 3 PERISO FC Alineación oficial del equipo 'PERISO FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules de Alicante cf. sad

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Lukas Ugarteburu va pentinar un córner cap al segon pal que Alexandre Hom va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PERISO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martín Albuquerque la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HCF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 42.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ernesto Saenz Romero arribés a peus de Manel Riart, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a HCF el 3 - 1.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a HCF i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 86 minuts de joc. Mentre en Óscar Izquierdo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Manel Riart va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ernesto Saenz Romero va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

PERISO FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PERISO. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ignaz Pesenti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de PERISO no defallien en cap moment. Producte d'això, en Álvaro Bañales va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Álvaro Bañales que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El PERISO creava perill des de la dreta al minut 43, però en Atanas Velichkov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Honesto Vilar de Barrio desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 87 en Söncke Karavelle va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Atanas Velichkov va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eliezer Mendoza de PERISO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoon Beeris.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignaz Pesenti de PERISO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.