Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armilla MQM (123329) - Fantasy_Team (488211) » 681284238: T67/J2/VII

Liga 681284238 Información oficial sobre el partido 681284238 en Hattrick

04.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VII.500 (38536)

Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 4 - 0 Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido
Apoloniusz Kucharz (26') 1 - 0
Tomas Kjellholt (57') 2 - 0
Itzel Bolunburu (66') 3 - 0
Tomas Kjellholt (69') 4 - 0
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 4 - 0 Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 3 - 0 Fantasy_Team Alineación oficial del equipo 'Fantasy_Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armilla MQM

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Armilla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Apoloniusz Kucharz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Tomas Kjellholt va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Armilla i marcant el 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Armilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Itzel Bolunburu des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tomas Kjellholt va incrementar l'avantatge de Armilla amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Zaid Mhadhbi del Armilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zaid Mhadhbi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jonay Urquiaga va marxar de Jesper Barnhoorn en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Armilla van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Andrzej Rutka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Peer Tavernier va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Fantasy_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Amílcar Teixeira Campos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Joël Baverel va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jean-Philippe Guillemot va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vadim Dushanov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Ferrer Sax.