Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tulipnas fc (441607) - Los Carroñeros (797694) » 681284166: T67/J12/VII

Liga 681284166 Información oficial sobre el partido 681284166 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.498 (38534)

tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 1 - 3 Los Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Carroñeros' en el partido
0 - 1 Adolfo Gandarias (44')
Dik Kreuk (50') 1 - 1
1 - 2 Adolfo Gandarias (53')
1 - 3 Edgar Rivas (86')
tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 1 - 3 Los Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Carroñeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tulipnas fc Alineación oficial del equipo 'tulipnas fc' en el partido 4 - 1 Los Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Carroñeros' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tulipnas fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del tulipnas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Dik Kreuk en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Sam Jambidjimba del tulipnas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sam Jambidjimba va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Anis Benouni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sevdalin Nenkov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Bálint Lakatos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 60, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El tulipnas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sam Jambidjimba la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Los Carroñeros

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Carroñeros agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adolfo Gandarias amb mestria.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adolfo Gandarias es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Carroñeros, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Edgar Rivas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Carroñeros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Paulo Patrício Santíssimo va quedar-se sol davant el porter Mirko Felbermeier, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Cotoner. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Vincenzo Megna de Carroñeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.