Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golfo CF (48610) - F.C. Drink Team (995728) » 681282955: T67/J3/VII

Liga 681282955 Información oficial sobre el partido 681282955 en Hattrick

11.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / VII.477 (38513)

CORDOBA FCC Alineación oficial del equipo 'CORDOBA FCC' en el partido 1 - 3 Los Pingolos Alineación oficial del equipo 'Los Pingolos' en el partido
0 - 1 Pedro Galván (12')
0 - 2 Pablo Tío Sánchez (30')
Manolo Tornero (31') 1 - 2
1 - 3 José María López Martínez (61')
CORDOBA FCC Alineación oficial del equipo 'CORDOBA FCC' en el partido 1 - 3 Los Pingolos Alineación oficial del equipo 'Los Pingolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CORDOBA FCC Alineación oficial del equipo 'CORDOBA FCC' en el partido 3 - 0 Los Pingolos Alineación oficial del equipo 'Los Pingolos' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CORDOBA FCC

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manolo Tornero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Narcís Estop va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Vicente Montero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CORDOBA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Ángel Ponte de CORDOBA va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): CORDOBA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Myfer Iñiguz Duratón va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alejandro Méndez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CORDOBA, però el xut de Vicente Montero va sortir bastant desviat.

Los Pingolos

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 纪 (Ji) 海智 (Haizhi) la va rematar Pedro Galván amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pingolos el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Pablo Tío Sánchez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pedro Galván és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José María López Martínez perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pingolos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Galván, però el porter rival va fer una gran aturada.