Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cinifes Verdes II (778992) - El equipo del Barrio (49401) » 681282645: T67/J9/VII

Liga 681282645 Información oficial sobre el partido 681282645 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.471 (38507)

Dsushi Alineación oficial del equipo 'Dsushi' en el partido 1 - 4 El equipo del Barrio Alineación oficial del equipo 'El equipo del Barrio' en el partido
0 - 1 Gino Pegoraro (2')
0 - 2 Guillermo Nervión (3')
0 - 3 Manuel Kaiser (17')
0 - 4 Gino Pegoraro (31')
Odilo Escudeiro (59') 1 - 4
Dsushi Alineación oficial del equipo 'Dsushi' en el partido 1 - 4 El equipo del Barrio Alineación oficial del equipo 'El equipo del Barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dsushi Alineación oficial del equipo 'Dsushi' en el partido 2 - 2 El equipo del Barrio Alineación oficial del equipo 'El equipo del Barrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dsushi

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els seguidors del Dsushi van tornar a saltar d'alegria al minut 59. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Odilo Escudeiro que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Dsushi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Martín Sánchez Moreno va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaime Gazpio va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Dsushi va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Jaime Gazpio no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): Dsushi va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 42, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dsushi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paco Rincon Ramos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Pablo Isturizaga no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihai Trenchea de Dsushi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El equipo del Barrio

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gino Pegoraro que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al 3 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Barrio augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guillermo Nervión es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Eduardo Calvís estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuel Kaiser va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 17.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gino Pegoraro va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Vlad Pădurariu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barrio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Julio Daniel Schleich va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francesc Xavier Masmiquel va superar els defenses rivals per velocitat al minut 67 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gino Pegoraro de Barrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.