Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

saint patricks (1419869) - Union tricantina (1434493) » 681273987: T67/J1/VII

Liga 681273987 Información oficial sobre el partido 681273987 en Hattrick

28.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VII.317 (38353)

saint patricks Alineación oficial del equipo 'saint patricks' en el partido 2 - 0 Joaldunak K.E Alineación oficial del equipo 'Joaldunak K.E' en el partido
Lluís Miquel Roiget (42') 1 - 0
Pedro La Riba Llera (51') 2 - 0
saint patricks Alineación oficial del equipo 'saint patricks' en el partido 2 - 0 Joaldunak K.E Alineación oficial del equipo 'Joaldunak K.E' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
saint patricks Alineación oficial del equipo 'saint patricks' en el partido 1 - 3 Joaldunak K.E Alineación oficial del equipo 'Joaldunak K.E' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saint patricks

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lluís Miquel Roiget, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del patricks se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de patricks a 2 - 0. Pedro La Riba Llera va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): patricks va gaudir d'un penal a favor al minut 11, però el jugador Ismael Iturrioz va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Paco Soler.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ismael Iturrioz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Markus Schieber de patricks gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Joaldunak K.E

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Noel Christian Medina-Warmburg va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Oriol Sumalla el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Noel Christian Medina-Warmburg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Joaldunak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ferran Capdevila va desviar el xut final de Gometz Urtxulutegi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Gometz Urtxulutegi va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Miguel Pozuelo va fer una jugada per la banda esquerra, però Ferran Capdevila va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 56 en Urdatx Ibarregia va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ferran Capdevila va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Urdatx Ibarregia va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ferran Capdevila no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Granero de Joaldunak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Urdatx Ibarregia de Joaldunak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.