Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosal C.F. (1437885) - Fc Porcinitos (489857) » 681273151: T67/J2/VII

Liga 681273151 Información oficial sobre el partido 681273151 en Hattrick

04.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VII.302 (38338)

Los Quesotopos Alineación oficial del equipo 'Los Quesotopos' en el partido 0 - 2 Nove Team Alineación oficial del equipo 'Nove Team' en el partido
0 - 1 Stanisław Gałęcki (24')
0 - 2 Israel Monteiro (72')
Los Quesotopos Alineación oficial del equipo 'Los Quesotopos' en el partido 0 - 2 Nove Team Alineación oficial del equipo 'Nove Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Quesotopos Alineación oficial del equipo 'Los Quesotopos' en el partido 1 - 3 Nove Team Alineación oficial del equipo 'Nove Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Quesotopos

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Quesotopos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adolfo Soler Turmo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Quesotopos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Georgi Lozanov la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Quesotopos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 89, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Nove Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Stanisław Gałęcki donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Israel Monteiro de Nove va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Israel Monteiro va estar a punt de posar per davant a Nove amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Pablo Piñero va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Nove va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Valeriano Nerga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Gałęcki va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 52, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Luis Miguel Egaña va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Stanisław Gałęcki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Pablo Piñero, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto González Chacín de Nove amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.