Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sorianos CF (1594965) - Campiolones de Verano (1371338) » 681272514: T67/J11/VII

Liga 681272514 Información oficial sobre el partido 681272514 en Hattrick

06.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VII.290 (38326)

F.C Nerja Alineación oficial del equipo 'F.C Nerja' en el partido 2 - 1 Politecnico Alineación oficial del equipo 'Politecnico' en el partido
0 - 1 Alejandro Moscoso (36')
Odón Menéndez (81') 1 - 1
Odón Menéndez (86') 2 - 1
F.C Nerja Alineación oficial del equipo 'F.C Nerja' en el partido 2 - 1 Politecnico Alineación oficial del equipo 'Politecnico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Nerja Alineación oficial del equipo 'F.C Nerja' en el partido 2 - 1 Politecnico Alineación oficial del equipo 'Politecnico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Nerja

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Nerja amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Odón Menéndez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): Al 86 minuts, El Nerja va fer el 2-1. En Odón Menéndez va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Nerja enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Tomàs Matarrodona va estar a punt de marcar al minut 69 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manel Cachero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Nerja per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Haritz Isuskitza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Vega Rivero.

Politecnico

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alejandro Moscoso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): En Severiano Tello va fer una ràpida incursió al minut 39, però en Daniel Emasabel no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Francisco Izarrain va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Severiano Tello, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Severiano Tello va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Politecnico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patricio Estenaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Francisco Izarrain de Politecnico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.