Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Nerja (485776) - pachegogogogogo (776648) » 681271046: T67/J8/VII

Liga 681271046 Información oficial sobre el partido 681271046 en Hattrick

16.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VII.264 (38300)

La Bendición Alineación oficial del equipo 'La Bendición' en el partido 1 - 1 At.Chiapas Alineación oficial del equipo 'At.Chiapas' en el partido
Edd Osbourne (40') 1 - 0
1 - 1 César Varga (68')
La Bendición Alineación oficial del equipo 'La Bendición' en el partido 1 - 1 At.Chiapas Alineación oficial del equipo 'At.Chiapas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Bendición Alineación oficial del equipo 'La Bendición' en el partido 1 - 2 At.Chiapas Alineación oficial del equipo 'At.Chiapas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Bendición

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Edd Osbourne de Bendición aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Helge Güldener va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Casiano Ortega Aguilar va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Helge Güldener! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Bendición per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Juan Machado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Casiano Ortega Aguilar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

At.Chiapas

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En César Varga va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pedro Elduayen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Manuel Fages quasi aconsegueix empatar per At.Chiapas al minut 43, però Ziargi Elexgarai va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 52 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jordi Vilarmau va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Marchena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Enrique Marchena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Prácido Cadavos de At.Chiapas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.