Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anaconda II (798652) - Paletos F.C (1339983) » 681270631: T67/J2/VII

Liga 681270631 Información oficial sobre el partido 681270631 en Hattrick

04.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VII.257 (38293)

CD La Vall D'uixo Alineación oficial del equipo 'CD La Vall D'uixo' en el partido 2 - 2 Rorro FunTeam Alineación oficial del equipo 'Rorro FunTeam' en el partido
Camil Cionca (7') 1 - 0
1 - 1 Paris Schülzke (34')
Joan Viarnès (80') 2 - 1
2 - 2 Marcel Calvayrac (81')
CD La Vall D'uixo Alineación oficial del equipo 'CD La Vall D'uixo' en el partido 2 - 2 Rorro FunTeam Alineación oficial del equipo 'Rorro FunTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD La Vall D'uixo Alineación oficial del equipo 'CD La Vall D'uixo' en el partido 0 - 3 Rorro FunTeam Alineación oficial del equipo 'Rorro FunTeam' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD La Vall D'uixo

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Duixo va ser Camil Cionca.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Tito Manrique va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Viarnès va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Igartua quasi marca en una jugada assajada de córner que Joan Viarnès havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Duixo Joan Viarnès quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Diego Lapeira Lizarra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo De la Fuente.

Rorro FunTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paris Schülzke, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marcel Calvayrac marqués l'empat. Al minut 81 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): João Tiago de Carvalho va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Salado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): FunTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Salado va desviar el xut final de Alexander Botos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Alexander Botos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Alberto Jimeno Caballer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rafał Byrski, el jugador de FunTeam va ser expulsat al minut 35.