Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porculo FC (1371649) - Erki250 Glorius Team (1584181) » 681269851: T67/J3/VII

Liga 681269851 Información oficial sobre el partido 681269851 en Hattrick

11.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / VII.243 (38279)

Tocororo FC Alineación oficial del equipo 'Tocororo FC' en el partido 0 - 6 Lordran Alineación oficial del equipo 'Lordran' en el partido
0 - 1 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) (10')
0 - 2 Eduardo Camps (29')
0 - 3 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) (36')
0 - 4 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) (73')
0 - 5 Felipe Neira (74')
0 - 6 Felipe Neira (89')
Tocororo FC Alineación oficial del equipo 'Tocororo FC' en el partido 0 - 6 Lordran Alineación oficial del equipo 'Lordran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tocororo FC Alineación oficial del equipo 'Tocororo FC' en el partido 1 - 2 Lordran Alineación oficial del equipo 'Lordran' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocororo FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Petar Mumdzhiev se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) que va anotar el 0 - 1 per a Lordran sense cap impediment.
  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Petar Mumdzhiev després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Lordran 杜 (Du) 康辉 (Kanghui), que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): Tocororo va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 72, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Víctor Yelpo de Tocororo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lordran

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Luis Urzáiz Diez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lordran, Eduardo Camps, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Lordran.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Felipe Neira de Lordran va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Felipe Neira, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Valentín Álvarez de Miranda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alen Benatena, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En 杜 (Du) 康辉 (Kanghui) va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Urzáiz Diez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Luis Urzáiz Diez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lordran van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marco Aurelio Ayerbe va sortir desviat a la dreta de la porteria.