Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburones de Costa Brava (1578799) - RACING ZARAGOZA CD (1596751) » 681268118: T67/J4/VII

Liga 681268118 Información oficial sobre el partido 681268118 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.212 (38248)

Tiburones de Costa Brava Alineación oficial del equipo 'Tiburones de Costa Brava' en el partido 0 - 1 Can Fatjó C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Fatjó C.F.' en el partido
0 - 1 Giancarlo Longo (21')
Tiburones de Costa Brava Alineación oficial del equipo 'Tiburones de Costa Brava' en el partido 0 - 1 Can Fatjó C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Fatjó C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tiburones de Costa Brava Alineación oficial del equipo 'Tiburones de Costa Brava' en el partido 3 - 1 Can Fatjó C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Fatjó C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiburones de Costa Brava

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Tiburones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Berthold Carré en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Balbuena, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Barnaba Carbotti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tiburones.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Quintín Domínguez de Tiburones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 49, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Tiburones enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el Tiburones va posar setge sobre la defensa central visitant però en Barna Cserkuti no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Martinavarro Cillario quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Malkelis Jaugielavičius va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Antonin Delannay va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Can Fatjó C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): En Giancarlo Longo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 21. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Kornél Józsi de Fatjó va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Witold Kołpacki al minut 78 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valdemar da Costa de Fatjó la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valdemar da Costa va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Fatjó va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.