Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOLDONES C.F. (772262) - Villa de Morcillo (1460105) » 681264880: T67/J6/VII

Liga 681264880 Información oficial sobre el partido 681264880 en Hattrick

02.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VII.154 (38190)

MOLDONES C.F. Alineación oficial del equipo 'MOLDONES C.F.' en el partido 2 - 0 Urbansson FC Alineación oficial del equipo 'Urbansson FC' en el partido
Jaurel Tokpohozin (43') 1 - 0
Rafael Tordesillas (74') 2 - 0
MOLDONES C.F. Alineación oficial del equipo 'MOLDONES C.F.' en el partido 2 - 0 Urbansson FC Alineación oficial del equipo 'Urbansson FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MOLDONES C.F. Alineación oficial del equipo 'MOLDONES C.F.' en el partido 0 - 2 Urbansson FC Alineación oficial del equipo 'Urbansson FC' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOLDONES C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Jaurel Tokpohozin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MOLDONES es posava per davant!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan MOLDONES va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rafael Tordesillas des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eufemio Tindall de MOLDONES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaurel Tokpohozin de MOLDONES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Urbansson FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hubert van Schalen de Urbansson va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vincenzo Roga que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Urbansson al minut 28, però el xut de José Luis Navarro va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Urbansson va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sławomir Renk va desviar el xut final de Fernando Casaprín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Manuele Nonnoi va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en 库尔班拜 (Qurbanbay) 达尼亚尔 (Daniyar) quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Fernando Casaprín va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Fernando Casaprín al minut 72 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hubert van Schalen de Urbansson va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.