Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Ilicitan (988448) - Jorge Prieto FC (493507) » 681262140: T67/J7/VII

Liga 681262140 Información oficial sobre el partido 681262140 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.105 (38141)

Glennkill United Alineación oficial del equipo 'Glennkill United' en el partido 3 - 0 Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido
Moisés Combis (4') 1 - 0
Alberto Cea Bueno (48') 2 - 0
Llàtzer Castellví (61') 3 - 0
Glennkill United Alineación oficial del equipo 'Glennkill United' en el partido 3 - 0 Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Glennkill United Alineación oficial del equipo 'Glennkill United' en el partido 2 - 0 Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glennkill United

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Moisés Combis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Alberto Cea Bueno va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 48 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, Glennkill va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Llàtzer Castellví, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Jorge Prieto FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10 Santiago Setón va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alexandru Toader va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Santiago Setón va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del Prieto no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sten Dalblom perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fernando Remírez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Óscar Zubillaga el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 39 minuts, el Prieto va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Prieto va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ioan Vornicel, però el porter rival va fer una gran aturada.