Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Vilanova B (1462991) - F.C. La Sagrera (794105) » 681261932: T67/J11/VII

Liga 681261932 Información oficial sobre el partido 681261932 en Hattrick

06.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VII.101 (38137)

AD AD MONTABAN Alineación oficial del equipo 'AD AD MONTABAN' en el partido 1 - 1 F.C. Nibelheim Alineación oficial del equipo 'F.C. Nibelheim' en el partido
0 - 1 Yiorgos Zempetoglou (32')
Antonio Tamayo (44') 1 - 1
AD AD MONTABAN Alineación oficial del equipo 'AD AD MONTABAN' en el partido 1 - 1 F.C. Nibelheim Alineación oficial del equipo 'F.C. Nibelheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD AD MONTABAN Alineación oficial del equipo 'AD AD MONTABAN' en el partido 1 - 3 F.C. Nibelheim Alineación oficial del equipo 'F.C. Nibelheim' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD AD MONTABAN

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): MONTABAN va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Antonio Tamayo, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Abdelqader Zouaki va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Yiorgos Zempetoglou per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

F.C. Nibelheim

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Yiorgos Zempetoglou quedar desmarcat i marcar per a Nibelheim al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Nicolás Fernández Cañete va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Werner Greil, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): David Sánchez va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 51, però no s'esperava que en Ramon Albertí, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Lionel Pavilla va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nibelheim que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Werner Greil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Nibelheim va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Werner Greil va quedar-se sol davant el porter Bosilko Tonchev, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yiorgos Zempetoglou de Nibelheim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Azcárraga.