Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eslida C.F. (795689) - Halko FC (991860) » 681259945: T67/J4/VII

Liga 681259945 Información oficial sobre el partido 681259945 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.66 (38102)

F.C. Tivero Alineación oficial del equipo 'F.C. Tivero' en el partido 0 - 1 Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido
0 - 1 Ola Myklebust (31')
F.C. Tivero Alineación oficial del equipo 'F.C. Tivero' en el partido 0 - 1 Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Tivero Alineación oficial del equipo 'F.C. Tivero' en el partido 1 - 0 Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tivero

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Tivero va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Pasqual de Ayguavives va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Tivero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Salvà va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mikael Andersson.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tivero va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nils Schötz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Tivero va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hugo Vanverre la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tivero van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pasqual de Ayguavives, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Los Ochenteros

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Ola Myklebust va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Ochenteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Sven-Anders Mild va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ochenteros, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Ola Myklebust va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ochenteros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Édouard Duret, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patvakan Parenyan de Ochenteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wilhelm Margot.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Micha Brekelmans de Ochenteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.