Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANAICAL (775478) - Pataliebres FC (797640) » 681259179: T67/J9/VII

Liga 681259179 Información oficial sobre el partido 681259179 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.52 (38088)

RenderX FC Alineación oficial del equipo 'RenderX FC' en el partido 1 - 1 thellors F.C Alineación oficial del equipo 'thellors F.C' en el partido
Ilarratz Atinasagasti (31') 1 - 0
1 - 1 Mauro La Plaza Blas (44')
RenderX FC Alineación oficial del equipo 'RenderX FC' en el partido 1 - 1 thellors F.C Alineación oficial del equipo 'thellors F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RenderX FC Alineación oficial del equipo 'RenderX FC' en el partido 2 - 1 thellors F.C Alineación oficial del equipo 'thellors F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RenderX FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): RenderX va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Ilarratz Atinasagasti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ilarratz Atinasagasti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): RenderX va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Boi Murgadas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Radu Badea va estar a punt d'avançar els locals al minut 90 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Beneharo Noriega de RenderX es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Maria Vilert de RenderX es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44 del partit, Josep Maria Vilert de l'equip RenderX, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beneharo Noriega va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que RenderX va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

thellors F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Mauro La Plaza Blas va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Zaldubi Pikatza va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Zaldubi Pikatza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ignacio Molins va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mauro La Plaza Blas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 92 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Abdelhaye Hajaji va entorpir al marcador d'en David Vega Bazán per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Abdelhaye Hajaji de thellors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Vega Bazán de thellors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.