Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No Homers (307489) - F.C. ULTRA SOLO (1414990) » 681256059: T67/J12/VI

Liga 681256059 Información oficial sobre el partido 681256059 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VI.1020 (15338)

No Homers Alineación oficial del equipo 'No Homers' en el partido 3 - 3 Leonardos, Rafaelos y otros varios Alineación oficial del equipo 'Leonardos, Rafaelos y otros varios' en el partido
Neketi Badia (43') 1 - 0
Saturdi Agirreoa (66') 2 - 0
Neketi Badia (79') 3 - 0
3 - 1 Saúl Bustos (82')
3 - 2 Matteo Frenquelli (89')
3 - 3 Marin Găvan (89')
No Homers Alineación oficial del equipo 'No Homers' en el partido 3 - 3 Leonardos, Rafaelos y otros varios Alineación oficial del equipo 'Leonardos, Rafaelos y otros varios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No Homers Alineación oficial del equipo 'No Homers' en el partido 0 - 3 Leonardos, Rafaelos y otros varios Alineación oficial del equipo 'Leonardos, Rafaelos y otros varios' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Homers

Goles Goles

  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Clemenzo Avendaño va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Neketi Badia que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Saturdi Agirreoa va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 66 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Clemenzo Avendaño va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Neketi Badia va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Homers posava el marcador 3 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Tuulo Tapani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 高 (Gao) 汉全 (Hanquan), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Homers, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Federico Llancapán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 高 (Gao) 汉全 (Hanquan) de Homers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Nogueras després que el jugador de Homers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Leonardos, Rafaelos y otros varios

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 82, el jugador visitant Saúl Bustos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Quique Velasco García entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Leonardos,, un peu providencial d'en Matteo Frenquelli va situar el 3-2 al panell digital.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marin Găvan marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Rory Kirwan de Leonardos,, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Bennie Stahn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Leonardos, que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Saúl Bustos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zekeriya Pasinli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Leonardos, creava perill des de la dreta al minut 57, però en Kiriam Balaguer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Brodzisław Łysoń desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Bennie Stahn amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.