Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Menores Team (1335437) - Racing de Michelin (120673) » 681255590: T67/J8/VI

Liga 681255590 Información oficial sobre el partido 681255590 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.1012 (15330)

Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 4 - 2 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
0 - 1 Raúl Urzáiz (15')
0 - 2 Raúl Urzáiz (29')
Bernhard Gruyters (32') 1 - 2
Cristi Nuţ (60') 2 - 2
Abdolkarim Rastagarian (68') 3 - 2
Zbysław Radwański (82') 4 - 2
Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 4 - 2 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 2 - 0 Racing de Michelin Alineación oficial del equipo 'Racing de Michelin' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menores Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El Menores no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bernhard Gruyters es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 60, Cristi Nuţ de Menores empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Menores va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 68 Abdolkarim Rastagarian va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Menores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Zbysław Radwański va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdolkarim Rastagarian! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Bernhard Gruyters va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Abdolkarim Rastagarian no va entrar per centímetres.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cristi Nuţ. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zbysław Radwański de Menores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Aleksander Górny de Menores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdolkarim Rastagarian es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Racing de Michelin

Goles Goles

  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): El contraatac de Michelin va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Raúl Urzáiz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Raúl Urzáiz de Michelin va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salvador Pou estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Urzáiz, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 86 minuts, el Michelin va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Inar Domingo-Aldama de Michelin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.