Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benimaclet UD (995711) - Poder Industrial F.C. (117760) » 681254776: T67/J14/VI

Liga 681254776 Información oficial sobre el partido 681254776 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.997 (15315)

Benimaclet UD Alineación oficial del equipo 'Benimaclet UD' en el partido 3 - 3 Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido
0 - 1 Adelardo Blanco Amor (13')
Yannick Borstnar (26') 1 - 1
1 - 2 José María Sánchez (36')
Simon Kaschny (38') 2 - 2
2 - 3 Henoc Sabadell (76')
Razil Nigmadzyanov (79') 3 - 3
Benimaclet UD Alineación oficial del equipo 'Benimaclet UD' en el partido 3 - 3 Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benimaclet UD Alineación oficial del equipo 'Benimaclet UD' en el partido 2 - 2 Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benimaclet UD

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Benimaclet. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Yannick Borstnar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Simon Kaschny de Benimaclet va fer un bon esprint per escapar-se de Valentino Teribile i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Razil Nigmadzyanov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Benimaclet empatava el partit, 3 a 3, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Benimaclet per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Opriş, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nafaa Borji hauria d'haver estat gol al minut 15 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Benimaclet va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Opriş va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Yannick Borstnar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benimaclet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Daniel Opriş del Benimaclet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Yannick Borstnar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domingo Ferrero de Benimaclet es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Domingo Ferrero va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Poder Industrial F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adelardo Blanco Amor es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Industrial José María Sánchez va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Industrial va ser finalitzada des de l'esquerra per Henoc Sabadell al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Industrial quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Adelardo Blanco Amor va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Attilio Canti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Adrian Felecan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.