Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Calabacín (1368132) - Ribera de Nash (796065) » 681254500: T67/J1/VI

Liga 681254500 Información oficial sobre el partido 681254500 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.993 (15311)

hectorcito Alineación oficial del equipo 'hectorcito' en el partido 0 - 6 Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido
0 - 1 Rafael Irurtia (17')
0 - 2 Paweł Listewnik (40')
Igor Koczan (43') 0 - 3
0 - 4 Juan Zuloaga (44')
0 - 5 Paweł Listewnik (76')
0 - 6 Juan Zuloaga (78')
hectorcito Alineación oficial del equipo 'hectorcito' en el partido 0 - 6 Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hectorcito Alineación oficial del equipo 'hectorcito' en el partido 2 - 0 Ribera de Nash Alineación oficial del equipo 'Ribera de Nash' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hectorcito

Goles Goles

  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 3 el va marcar Igor Koczan a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rafael Irurtia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ikhzi Zorba estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): hectorcito es va veure beneficiat per la polèmica al minut 16, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Cornelio Saavedra va relliscar al moment de fer el xut i el porter David Aguilón no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Curtis Boehme va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Peeter Tafenau, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Cornelio Saavedra va xutar una falta al minut 77 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Ribera de Nash

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rafael Irurtia de Ribera es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ribera augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paweł Listewnik es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Ribera va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Juan Zuloaga rematés de volea a la xarxa. El 0 - 4 pujava al marcador al minut 44.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Ribera va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Paweł Listewnik, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 5.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Zuloaga de Ribera va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 6 al marcador.