Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

youth barcelona (794741) - LaKikina (439425) » 681254299: T67/J7/VI

Liga 681254299 Información oficial sobre el partido 681254299 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.989 (15307)

youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 2 - 0 LaKikina Alineación oficial del equipo 'LaKikina' en el partido
Eugenio Celayanda (9') 1 - 0
Joan Hipòlit (89') 2 - 0
youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 2 - 0 LaKikina Alineación oficial del equipo 'LaKikina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 1 - 0 LaKikina Alineación oficial del equipo 'LaKikina' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

youth barcelona

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eugenio Celayanda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Tamariz Rueda sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Joan Hipòlit que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de barcelona tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Eugenio Celayanda ho va intentar al minut 54 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de barcelona va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Hipòlit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): Al minut 80 un refús amb el peu d'en Raúl Iztueta va anar a parar als peus del Biel Piqué que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Celayanda de barcelona es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Lamas Sánchez de barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LaKikina

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): El LaKikina va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 13, però en José Alfredo Campos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sebastián Renteria va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Alfredo Campos des de l'esquerra.