Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabrina F.C. (1434580) - Estadilla CF (118840) » 681253964: T67/J7/VI

Liga 681253964 Información oficial sobre el partido 681253964 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.983 (15301)

Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido 3 - 1 Estadilla CF Alineación oficial del equipo 'Estadilla CF' en el partido
Antonio Menchón (27') 1 - 0
1 - 1 Chulio Piñero (30')
Giampaolo Riviera (39') 2 - 1
Antonio Menchón (40') 3 - 1
Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido 3 - 1 Estadilla CF Alineación oficial del equipo 'Estadilla CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sabrina F.C. Alineación oficial del equipo 'Sabrina F.C.' en el partido 3 - 0 Estadilla CF Alineación oficial del equipo 'Estadilla CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabrina F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Miljan Perošević de Sabrina va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Antonio Menchón que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 39, indicava inequívocament que en Giampaolo Riviera va saber trobar la xarxa rival. Sabrina desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Sabrina va aconseguir el 3 - 1 quan Antonio Menchón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Sabrina per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Miljan Perošević va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Sabrina ho intentava per la dreta per mitjà de Michel Ghandi Olinga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Andrei Stancu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marek Jiřík va rebre molts aplaudiments. Al minut 56 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Maarten Eyer va sorprendre Louis Brandt amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrei Stancu va rematar alt.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andrei Stancu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Raúl Pinilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Martín de Sabrina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Estadilla CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Chulio Piñero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Estadilla, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Estadilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marc Birkle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Estadilla van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 81 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bruno Santandreu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meteri Erneta de Estadilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Birkle de Estadilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.