Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrego (1583366) - Racing de Lleida (1436544) » 681253808: T67/J10/VI

Liga 681253808 Información oficial sobre el partido 681253808 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / VI.980 (15298)

Abrego Alineación oficial del equipo 'Abrego' en el partido 3 - 0 Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido
Eudi Retana (27') 1 - 0
Jacinto La Fuente (31') 2 - 0
Diego Garrido (59') 3 - 0
Abrego Alineación oficial del equipo 'Abrego' en el partido 3 - 0 Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Abrego Alineación oficial del equipo 'Abrego' en el partido 2 - 1 Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrego

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eudi Retana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Abrego es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Abrego va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jacinto La Fuente progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Abrego va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Garrido, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 1 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racing. La jugada d'estratègia del Abrego per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eudi Retana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Abrego a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eudi Retana va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bogdan Strutyński. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Garrido de Abrego va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Bogdan Strutyński, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Garrido de Abrego va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing de Lleida

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 2 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 2, però el xut de Adrián Ortiz Leon des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 49, quan un error defensiu va deixar Pedro Daniel Glória completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.