Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hombres lagarto (777888) - Torpedos SA (779414) » 681251419: T67/J1/VI

Liga 681251419 Información oficial sobre el partido 681251419 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.938 (15256)

hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 2 - 2 Torpedos SA Alineación oficial del equipo 'Torpedos SA' en el partido
Cosmin Necea (2') 1 - 0
1 - 1 Gernot Kronenberg (19')
Guido Casamassima (35') 2 - 1
2 - 2 Victor Insch (76')
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 2 - 2 Torpedos SA Alineación oficial del equipo 'Torpedos SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 2 - 0 Torpedos SA Alineación oficial del equipo 'Torpedos SA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hombres lagarto

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Cosmin Necea llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guido Casamassima, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): hombres va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrey Firov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gijs Vandenweghe.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Guido Casamassima, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Donella! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hannes Meldemann de hombres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Jonathan Pavy de hombres va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrey Firov.

Torpedos SA

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Gernot Kronenberg de Torpedos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Victor Insch va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hamza Alijević va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Thorsten Mundanjohl aquest no va estar a l'altura.
  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Fuco Cespon, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.