Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SARKEMC C.F (490248) - Sao Paulo Fernandez (315087) » 681250215: T67/J8/VI

Liga 681250215 Información oficial sobre el partido 681250215 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.916 (15234)

Sine Die FC Alineación oficial del equipo 'Sine Die FC' en el partido 1 - 1 Rockolada Team Alineación oficial del equipo 'Rockolada Team' en el partido
Jakub Woźniak (22') 1 - 0
1 - 1 Celino Díez de Tejada (85')
Sine Die FC Alineación oficial del equipo 'Sine Die FC' en el partido 1 - 1 Rockolada Team Alineación oficial del equipo 'Rockolada Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sine Die FC Alineación oficial del equipo 'Sine Die FC' en el partido 4 - 0 Rockolada Team Alineación oficial del equipo 'Rockolada Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sine Die FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jakub Woźniak, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pietro Antonio Maddii va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Jakub Woźniak del SDFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ben Yding va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pietro Antonio Maddii va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Jakub Woźniak de SDFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gindul Idiazabal de SDFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rockolada Team

Goles Goles

  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): L'entrenador de Rockolada es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Celino Díez de Tejada era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Rockolada van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Mihai Mincă no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Celino Díez de Tejada, al minut 66 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Alexandru Ciul va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Galetka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Alexandru Ciul va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.