Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOHO F.C. (1418187) - FutDevelopers (773623) » 681249958: T67/J14/VI

Liga 681249958 Información oficial sobre el partido 681249958 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.911 (15229)

Casalamica FC Alineación oficial del equipo 'Casalamica FC' en el partido 2 - 0 Tea Team Alineación oficial del equipo 'Tea Team' en el partido
Buenaventura Díaz-Perona (49') 1 - 0
Wilder López (51') 2 - 0
Casalamica FC Alineación oficial del equipo 'Casalamica FC' en el partido 2 - 0 Tea Team Alineación oficial del equipo 'Tea Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casalamica FC Alineación oficial del equipo 'Casalamica FC' en el partido 2 - 0 Tea Team Alineación oficial del equipo 'Tea Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casalamica FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Buenaventura Díaz-Perona, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Casalamica se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 49.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Fehim Bidar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Wilder López va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Casalamica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Piers Pall va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edi Liembd.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Tom Gerhardt Drenning va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Casalamica per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Wilder López va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Piers Pall va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Domingos Retorta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tea Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patrocinio Fernández Solar, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Team sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Toni García Ferreros, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Muzaffar Qari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Mejías Valle de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bathie Djinde després que el jugador de Team li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.