Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arakel Boys (492698) - Finding Camelot (438225) » 681248277: T67/J14/VI

Liga 681248277 Información oficial sobre el partido 681248277 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.881 (15199)

Arakel Boys Alineación oficial del equipo 'Arakel Boys' en el partido 0 - 0 Finding Camelot Alineación oficial del equipo 'Finding Camelot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arakel Boys Alineación oficial del equipo 'Arakel Boys' en el partido 0 - 2 Finding Camelot Alineación oficial del equipo 'Finding Camelot' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arakel Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Bronet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto Valderrama va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Aurelio De Biase va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arakel Roberto Valderrama quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Julián Xixona l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Werner Pressler va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Arakel van sortir al contraatac al minut 66, però Roberto Valderrama va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Valderrama de Arakel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Finding Camelot

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Sergi Jorba va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Moisés Fernández Miranda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sergi Jorba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Karun Mishra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 65 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sergi Jorba va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Finding, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Karun Mishra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Finding que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Karun Mishra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ekhi Añazkar de Finding amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.