Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crematorio Union de Guarnizo (1580813) - SonikTeam II (1590208) » 681248021: T67/J6/VI

Liga 681248021 Información oficial sobre el partido 681248021 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.877 (15195)

Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 2 - 0 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
Isidoro Atxua (83') 1 - 0
Rowan Habraken (87') 2 - 0
Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 2 - 0 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido 2 - 0 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Club de Guarnizo

Goles Goles

  • 107 Minuto 83 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Isidoro Atxua va aconseguir per a UCG el 1 - 0 al minut 83, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Rowan Habraken va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Isidoro Atxua va ridiculitzar a en Fidel Saldoni amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Isidoro Atxua va deixar a Gabriel Balabuc assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Isidoro Atxua, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

SonikTeam II

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco González Castejón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SonikTeam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Otakar Beil, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SonikTeam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fidel Saldoni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonci Llorià de SonikTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Viktor Janejka després que el jugador de SonikTeam li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.