Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdegoza F.C (488500) - darío (1434359) » 681246227: T67/J5/VI

Liga 681246227 Información oficial sobre el partido 681246227 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.845 (15163)

Valdegoza F.C Alineación oficial del equipo 'Valdegoza F.C' en el partido 3 - 1 darío Alineación oficial del equipo 'darío' en el partido
Vasil Velkov (9') 1 - 0
1 - 1 Jørn Hvid (44')
Sergio Abaterusso (74') 2 - 1
Haiko Fleischner (91') 3 - 1
Valdegoza F.C Alineación oficial del equipo 'Valdegoza F.C' en el partido 3 - 1 darío Alineación oficial del equipo 'darío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdegoza F.C Alineación oficial del equipo 'Valdegoza F.C' en el partido 4 - 0 darío Alineación oficial del equipo 'darío' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdegoza F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vasil Velkov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valdegoza es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Sergio Abaterusso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Valdegoza.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valdegoza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Haiko Fleischner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Ethan Pike gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Wijnhalen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Leó Bjarnason, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Haiko Fleischner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Vasil Velkov del Valdegoza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Agustín Chacar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mart Talumets. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ethan Pike de Valdegoza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

darío

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Jørn Hvid va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Sander Hasselriis va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Joaquin Patubo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Antonín Klučka, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jørn Hvid no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de darío va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Youssef Eneşel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.