Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doctorcillos team (994749) - veterans mont-roig (312699) » 681246083: T67/J11/VI

Liga 681246083 Información oficial sobre el partido 681246083 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.842 (15160)

Doctorcillos team Alineación oficial del equipo 'Doctorcillos team' en el partido 0 - 4 veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido
0 - 1 Claudio Zanellati (20')
0 - 2 Denis Hervé (24')
0 - 3 Roberto Pradas (58')
0 - 4 Ladislav Jurman (76')
Doctorcillos team Alineación oficial del equipo 'Doctorcillos team' en el partido 0 - 4 veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Doctorcillos team Alineación oficial del equipo 'Doctorcillos team' en el partido 1 - 3 veterans mont-roig Alineación oficial del equipo 'veterans mont-roig' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doctorcillos team

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Oswald Komenda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Moritz Stobrawe per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Livio Ey va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Oswald Komenda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Côme Thiriat no s'ho podia creure.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doctorcillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Longin Miastowski va sortir per sobre el travesser.

veterans mont-roig

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a mont-roig prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Claudio Zanellati.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, mont-roig va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Denis Hervé, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Roberto Pradas va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Ladislav Jurman va augmentar l'avantatge de mont-roig a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bino Vieira ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mont-roig que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mariusz Pabich, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Denis Hervé de mont-roig va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bino Vieira que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Claudio Zanellati va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claudio Zanellati.