Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caleta FOF (1437125) - LosHijosDeRagnar (1462796) » 681244921: T67/J14/VI

Liga 681244921 Información oficial sobre el partido 681244921 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.821 (15139)

Caleta FOF Alineación oficial del equipo 'Caleta FOF' en el partido 1 - 4 LosHijosDeRagnar Alineación oficial del equipo 'LosHijosDeRagnar' en el partido
0 - 1 Javier Quintanilla (28')
0 - 2 Mourad Belamin (42')
Max Harwanegg (55') 1 - 2
1 - 3 Javier Quintanilla (87')
1 - 4 Jean-Louis Tendron (88')
Caleta FOF Alineación oficial del equipo 'Caleta FOF' en el partido 1 - 4 LosHijosDeRagnar Alineación oficial del equipo 'LosHijosDeRagnar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caleta FOF Alineación oficial del equipo 'Caleta FOF' en el partido 1 - 0 LosHijosDeRagnar Alineación oficial del equipo 'LosHijosDeRagnar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caleta FOF

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del Caleta van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Max Harwanegg que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Antoni Kąkol s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Kąkol de Caleta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LosHijosDeRagnar

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): LosHijosDeRagnar sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Javier Quintanilla va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mourad Belamin, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): El jugador Javier Quintanilla de LosHijosDeRagnar es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jean-Louis Tendron va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el LosHijosDeRagnar sortien al contraatac. La falta llançada per Javier Quintanilla va sortir força alta sense massa perill.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jean-Louis Tendron, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jean-Louis Tendron va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Juan 'Thor' Regidor va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mourad Belamin, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Gomendio de LosHijosDeRagnar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan 'Thor' Regidor de LosHijosDeRagnar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.