Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soccerama Cat (1590536) - RdL Timanfaya (488387) » 681240837: T67/J1/VI

Liga 681240837 Información oficial sobre el partido 681240837 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.749 (15067)

Soccerama Cat Alineación oficial del equipo 'Soccerama Cat' en el partido 2 - 1 RdL Timanfaya Alineación oficial del equipo 'RdL Timanfaya' en el partido
0 - 1 Cain Pasiego (55')
Dawid Zemełka (66') 1 - 1
Azibar Jauregibarren (72') 2 - 1
Soccerama Cat Alineación oficial del equipo 'Soccerama Cat' en el partido 2 - 1 RdL Timanfaya Alineación oficial del equipo 'RdL Timanfaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soccerama Cat Alineación oficial del equipo 'Soccerama Cat' en el partido 3 - 0 RdL Timanfaya Alineación oficial del equipo 'RdL Timanfaya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soccerama Cat

Goles Goles

  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Dawid Zemełka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador Azibar Jauregibarren de Soccerama, després de 72 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Ignace De Brabandere va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Soccerama per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nedas Žitkauskas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Nedim Hundertwasser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Soccerama se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Soccerama va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pere Maigí en un 1 contra 1 amb el porter Omar Ruga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dawid Zemełka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Soccerama va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bahasz Wajidi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Nedas Žitkauskas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nedas Žitkauskas de Soccerama la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Azibar Jauregibarren de Soccerama va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

RdL Timanfaya

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el Timanfaya va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cain Pasiego, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Timanfaya van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Angel Ona va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Timanfaya, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Angel Ona va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pitt Chona va rebre molts aplaudiments. Al minut 52 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pitt Chona va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Marcelo Bravo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en José Marcelo Bravo no va ser aprofitada per en Pitt Chona que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.