Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kastro Leftis (488573) - Deportivo de Loranca (486381) » 681240515: T67/J5/VI

Liga 681240515 Información oficial sobre el partido 681240515 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.743 (15061)

Marcianos y Extraterrestres Alineación oficial del equipo 'Marcianos y Extraterrestres' en el partido 2 - 0 Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Vacaciones' en el partido
Carlos Gómez de Alba (4') 1 - 0
Ivan Saba (39') 2 - 0
Marcianos y Extraterrestres Alineación oficial del equipo 'Marcianos y Extraterrestres' en el partido 2 - 0 Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Vacaciones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marcianos y Extraterrestres Alineación oficial del equipo 'Marcianos y Extraterrestres' en el partido 2 - 0 Vacaciones Alineación oficial del equipo 'Vacaciones' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcianos y Extraterrestres

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Abdelkader Younsi la va rematar Carlos Gómez de Alba amb una magnífica volea que va fer pujar per a Extraterrestres el 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Ivan Saba va augmentar l'avantatge de Extraterrestres a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Ubalde al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ivan Saba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Abdelkader Younsi va servir per deixar enrere el gegant Vukašin Koljević al minut 38, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Alvin Meneder de Extraterrestres gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Vacaciones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Józef Szuwarek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Vacaciones van sortir al contraatac al minut 24, però Vukašin Koljević va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 289 Minuto 57 (Ocasión evento especial): En Barna Balázs, al minut 57 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Łucjan Wielicki el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vacaciones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abílio Pinto va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vacaciones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Abílio Pinto va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Barna Balázs per la seva rapidesa. Al minut 70 va intentar marxar per velocitat d'en Łucjan Wielicki, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Vacaciones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Leo Översti des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amadeusz Kobierski de Vacaciones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.