Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els invatibles (800971) - La perortika (307855) » 681236034: T67/J5/VI

Liga 681236034 Información oficial sobre el partido 681236034 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.663 (14981)

Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido 3 - 4 La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido
0 - 1 Joan Motjer (34')
0 - 2 Lastarri Etxebarria (39')
Adin Huseinagić (42') 1 - 2
Víctor Olmedo Ayuso (43') 2 - 2
2 - 3 Einar Holmen (47')
Mauricinho Pampulha (68') 3 - 3
3 - 4 Einar Holmen (79')
Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido 3 - 4 La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido 2 - 4 La perortika Alineación oficial del equipo 'La perortika' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,5 % 70,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espartako

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Adin Huseinagić de Espartako va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Espartako equilibrava la balança al minut 43. En Víctor Olmedo Ayuso, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Espartako amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Mauricinho Pampulha en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Olmedo Ayuso va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Eukeni Alkalegi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Espartako va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adin Huseinagić, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariusz Belina-Prażmowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La perortika

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joan Motjer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Lastarri Etxebarria de perortika va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 47, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Einar Holmen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Einar Holmen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a perortika.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lastarri Etxebarria de perortika va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Joan Motjer es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Pere Joan Magriñà, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Einar Holmen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pràxedes Massot va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lastarri Etxebarria va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Juan Marcos de perortika va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco Rada Martínez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Josep Roch de perortika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.