Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

beredis (989665) - CD. Cabeza del buey (1580952) » 681233136: T67/J8/VI

Liga 681233136 Información oficial sobre el partido 681233136 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.611 (14929)

beredis Alineación oficial del equipo 'beredis' en el partido 1 - 1 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
Pier Federico Cantarini (38') 1 - 0
1 - 1 Emilio Bellota (77')
beredis Alineación oficial del equipo 'beredis' en el partido 1 - 1 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
beredis Alineación oficial del equipo 'beredis' en el partido 1 - 2 CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

beredis

Goles Goles

  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Pier Federico Cantarini conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): beredis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Aznar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Uri Minkovski per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kiro Koev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Pier Federico Cantarini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnfried Sanders.

CD. Cabeza del buey

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Emilio Bellota va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): 蔡 (Cai) 凱慶 (Kaiqing) de Cabeza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Emilio Bellota de Cabeza va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mapappa Crisostomo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 260 Minuto 64 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Didier Längacher, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mapappa Crisostomo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, 蔡 (Cai) 凱慶 (Kaiqing) de Cabeza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.