Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WEEDS UNITED (779316) - Spasant Port United (1416721) » 681233016: T67/J6/VI

Liga 681233016 Información oficial sobre el partido 681233016 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.609 (14927)

WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Torsten Nerlinger (53') 1 - 0
Joan Pol Vinyets (70') 2 - 0
Gastón Alburez (72') 3 - 0
WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WEEDS UNITED Alineación oficial del equipo 'WEEDS UNITED' en el partido 3 - 1 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WEEDS UNITED

Goles Goles

  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 una excel·lent centrada de Javier Rosado va arribar a Torsten Nerlinger, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pedro Piñeiro la va convertir en gol amb un remat de cap en Joan Pol Vinyets tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 70 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): WEEDS va augmentar la diferència quan Gastón Alburez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gastón Alburez va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Mario Freccia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): WEEDS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Lenny Asotasi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): WEEDS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gastón Alburez en un 1 contra 1 amb el porter Mario Freccia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, José Luis Sanz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Joan Pol Vinyets, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Freccia al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gastón Alburez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Spasant Port United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En 展 (Zhan) 子荣 (Zirong) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): 展 (Zhan) 子荣 (Zirong) quasi marca en una jugada assajada de córner que Robert Tabaka havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): 展 (Zhan) 子荣 (Zirong) va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Paolo Francolini, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kazimierz Ćwikliński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.