Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUANMORROS REMEMBERS (1418081) - kikesboys (1598263) » 681229160: T67/J8/VI

Liga 681229160 Información oficial sobre el partido 681229160 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.540 (14858)

JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido 4 - 0 Machetes CF Alineación oficial del equipo 'Machetes CF' en el partido
Karsten Mortensen (36') 1 - 0
Karol Urbacki (39') 2 - 0
Karol Urbacki (51') 3 - 0
Shahidul Sami (60') 4 - 0
JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido 4 - 0 Machetes CF Alineación oficial del equipo 'Machetes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JUANMORROS REMEMBERS Alineación oficial del equipo 'JUANMORROS REMEMBERS' en el partido 1 - 1 Machetes CF Alineación oficial del equipo 'Machetes CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUANMORROS REMEMBERS

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Karsten Mortensen al minut 36, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al JUANMORROS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Jógvan Láadal la va convertir en gol amb un remat de cap en Karol Urbacki tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 39 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Karol Urbacki de JUANMORROS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): En Younes Zarpash conduïa pel cercle central i, veient a en Shahidul Sami desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 4 - 0.

Machetes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Frits Heilbo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Frits Heilbo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en László Járai per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Frits Heilbo quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Carlos Iriso va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Carlos Iriso va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Matthias Haidegger.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Machetes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 75 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.