Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tramboliko FC (310400) - Zanarkand Thieves (489319) » 681227310: T67/J8/VI

Liga 681227310 Información oficial sobre el partido 681227310 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.507 (14825)

Xixón Alineación oficial del equipo 'Xixón' en el partido 1 - 1 Zanarkand Thieves Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Thieves' en el partido
0 - 1 Mauro Montero (28')
Guillaume Mairet (60') 1 - 1
Xixón Alineación oficial del equipo 'Xixón' en el partido 1 - 1 Zanarkand Thieves Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Thieves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xixón Alineación oficial del equipo 'Xixón' en el partido 0 - 2 Zanarkand Thieves Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Thieves' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xixón

Goles Goles

  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Passat el minut 60 de joc, Guillaume Mairet facilitava les coses al Xixón amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Xixón va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martin Kyhlgård va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Philipp Belde.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Norberto Acuña va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xixón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramón Valero va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihajlo Radovanac de Xixón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zanarkand Thieves

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): ZanThief sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Mauro Montero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Yohann Jeanson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Dat va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lothar von Alt-Stutterheim ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lothar von Alt-Stutterheim va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Ray van Dijck el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ionuţ Ghenţ va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a ZanThief al minut 78, però el xut de Lothar von Alt-Stutterheim va topar amb la tanca defensiva.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Aldo Martines va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lothar von Alt-Stutterheim que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.