Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. ARAPILES B (775929) - Andalucía Federal CF (992219) » 681223567: T67/J10/VI

Liga 681223567 Información oficial sobre el partido 681223567 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / VI.440 (14758)

C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 1 - 1 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
0 - 1 Ragnar Gunnarsson (25')
Gerold Derveld (82') 1 - 1
C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 1 - 1 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido 0 - 4 Andalucía Federal CF Alineación oficial del equipo 'Andalucía Federal CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. ARAPILES B

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): ARAPILES equilibrava la balança al minut 82. En Gerold Derveld, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Miguel Granda va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): El ARAPILES va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Daniel Ibarra la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): ARAPILES va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Joaquín Chapín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gerold Derveld va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerold Derveld de ARAPILES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Andalucía Federal CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ragnar Gunnarsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Daniel Woronowicz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aleksander Być, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Al minut 16, Roxelio Reboredo de Andalucía va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Chico Dias Bastos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aleksander Być, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ragnar Gunnarsson es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Chico Dias Bastos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Aleksander Być va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 Aleksander Być va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Chico Dias Bastos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 廖 (Liao) 秉榮 (Bingrong) de Andalucía la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.