Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Elviña (1583482) - Sporting de Cudillero (1597831) » 681222963: T67/J13/VI

Liga 681222963 Información oficial sobre el partido 681222963 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.429 (14747)

Deportivo Elviña Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elviña' en el partido 4 - 1 Sporting de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cudillero' en el partido
0 - 1 Roberto Vázquez (23')
Gailimantas Jasiulaitis (29') 1 - 1
Ezkidi Jauregibehere (72') 2 - 1
Jonathan Strassmann (74') 3 - 1
Vasiliy Kondaurov (85') 4 - 1
Deportivo Elviña Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elviña' en el partido 4 - 1 Sporting de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cudillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Deportivo Elviña Alineación oficial del equipo 'Deportivo Elviña' en el partido 5 - 0 Sporting de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cudillero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Elviña

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Deportivo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gailimantas Jasiulaitis, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 29.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Deportivo, atacant per l'esquerra al minut 72, va aprofitar el magnífic llançament de Ezkidi Jauregibehere per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonathan Strassmann progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Deportivo va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vasiliy Kondaurov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En José Miguel Marín del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Teemu Nousiainen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ezkidi Jauregibehere de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, José Miguel Marín de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting de Cudillero

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roberto Vázquez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iván Fontecha que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Cudillero va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adelmiro Rosa Teixeira va desviar el xut final de Iván Fontecha després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Efisio Olmi va deixar a José Miguel Marín assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Cudillero va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Iván Fontecha no va poder controlar.