Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shady shands (120313) - TalaveraFC (1335110) » 681222169: T67/J11/VI

Liga 681222169 Información oficial sobre el partido 681222169 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.415 (14733)

Els Arreplegats FC Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats FC' en el partido 2 - 1 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
Amadeo Bonanno (39') 1 - 0
Víctor Riumalló (69') 2 - 0
2 - 1 Alphonse Kombe (80')
Els Arreplegats FC Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats FC' en el partido 2 - 1 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Els Arreplegats FC Alineación oficial del equipo 'Els Arreplegats FC' en el partido 2 - 5 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Arreplegats FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): EAFC, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Amadeo Bonanno per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Víctor Riumalló de EAFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a EAFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pau Mars, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): EAFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amadeo Bonanno en un 1 contra 1 amb el porter José Guadalupe Camargo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mihai-Marius Mihu va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Waleed Al-Hathrani, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Armezzani de EAFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Amadeo Bonanno de EAFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los toros sin cuernos

Goles Goles

  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): El jugador de cuernos Alphonse Kombe va anotar des dels 11 metres al minut 80, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pablo Velázquez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cuernos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antony Fraser, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Simon Raussendorff estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Medel, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Mariano Welmers va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Simon Raussendorff quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 254 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Alphonse Kombe no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Antony Fraser va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.