Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEquipo Daniel's (434317) - AD Moratalaz (493313) » 681221026: T67/J5/VI

Liga 681221026 Información oficial sobre el partido 681221026 en Hattrick

25.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VI.395 (14713)

MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 4 - 1 Rayzan Alineación oficial del equipo 'Rayzan' en el partido
0 - 1 Pocho Borja (6')
Alfredo Pernía (16') 1 - 1
Jorge Henin (29') 2 - 1
Miguel Urquía (50') 3 - 1
Jorge Henin (73') 4 - 1
MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 4 - 1 Rayzan Alineación oficial del equipo 'Rayzan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MEquipo Daniel's Alineación oficial del equipo 'MEquipo Daniel's' en el partido 4 - 0 Rayzan Alineación oficial del equipo 'Rayzan' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEquipo Daniel's

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Alfredo Pernía no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Henin va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Pablo Plaza Sánchez.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Miguel Urquía va augmentar l'avantatge de MEquipo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MEquipo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Henin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): MEquipo va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però José María Ayerra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Gianluca Siriu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MEquipo.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eder Melgosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Llem Folgueroles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Jorge Henin gairebé va marcar per a MEquipo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Jorge Henin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Medina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rayzan

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gorka Lizasoan és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pocho Borja perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".