Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ride F.C. (994550) - Isótopos de Springfield (990888) » 681220807: T67/J6/VI

Liga 681220807 Información oficial sobre el partido 681220807 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.391 (14709)

Ride F.C. Alineación oficial del equipo 'Ride F.C.' en el partido 2 - 2 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
0 - 1 Wisis Gattiker (32')
Juan José Guzmán Hornos (38') 1 - 1
Ángel Clemente Severini (63') 2 - 1
2 - 2 Emanuele Speri (64')
Ride F.C. Alineación oficial del equipo 'Ride F.C.' en el partido 2 - 2 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ride F.C. Alineación oficial del equipo 'Ride F.C.' en el partido 0 - 4 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ride F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ride una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juan José Guzmán Hornos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Ángel Clemente Severini va donar a Ride un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ride va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Santos Cordoba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristian Mayor Núñez.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Zenon Trynda quasi marca en una jugada assajada de córner que Enrique Sáez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en José Santos Cordoba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ride.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Perico Gutiérrez de Cossio que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Wisis Gattiker va posar els visitants Springfield per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Emanuele Speri que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Aman Blanco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Springfield va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Sami Kivisilta va quedar-se sol davant el porter Daniel Roger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Springfield que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wisis Gattiker, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Aman Blanco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Roger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aman Blanco de Springfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Emanuele Speri de Springfield va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.