Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pacomax Esportiu (441700) - SM Betiko (1578041) » 681220278: T67/J14/VI

Liga 681220278 Información oficial sobre el partido 681220278 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.381 (14699)

Dolaracuatrotreinta Alineación oficial del equipo 'Dolaracuatrotreinta' en el partido 0 - 2 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Herrerias (41')
0 - 2 Slavomil Heider (73')
Dolaracuatrotreinta Alineación oficial del equipo 'Dolaracuatrotreinta' en el partido 0 - 2 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dolaracuatrotreinta Alineación oficial del equipo 'Dolaracuatrotreinta' en el partido 0 - 5 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolaracuatrotreinta

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Enric Passarodona van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pablo Riaño a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Abdessabour Rbati de Dolaracuatrotreinta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 52, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quique Yanguas Benito de Dolaracuatrotreinta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AD Ceuta

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Ángel Herrerias quedar desmarcat i marcar per a Ceuta al minut 41. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Ceuta va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Slavomil Heider, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Herrerias va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Santiago Chacón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dolaracuatrotreinta. La jugada d'estratègia del Ceuta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlo Salucci va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Marcos Pérez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Antonio Elordi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Elordi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Ceuta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miguel Ángel Herrerias s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan-Nikolaus Pabst de Ceuta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.