Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NASTICVEND (1365188) - Real Español de Barcelona (118207) » 681220103: T67/J12/VI

Liga 681220103 Información oficial sobre el partido 681220103 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VI.378 (14696)

NASTICVEND Alineación oficial del equipo 'NASTICVEND' en el partido 2 - 0 Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido
Sergiu Lică (24') 1 - 0
Osvaldo Argalo (77') 2 - 0
NASTICVEND Alineación oficial del equipo 'NASTICVEND' en el partido 2 - 0 Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NASTICVEND Alineación oficial del equipo 'NASTICVEND' en el partido 3 - 1 Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NASTICVEND

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergiu Lică de NASTICVEND aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Osvaldo Argalo de NASTICVEND va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): NASTICVEND va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Viniegra en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Soto Aguilar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Ludwig Sperlings del NASTICVEND ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gizon Ostarena. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Viniegra va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sergiu Lică va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludwig Sperlings.

Real Español de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Alecsandru Cotoros va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Miguel Viniegra va xutar a fora.
  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Español, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Amílcar Glória va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.