Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Margaret Dumont (47617) - Athletic Club Rangers (1595109) » 681218749: T67/J9/VI

Liga 681218749 Información oficial sobre el partido 681218749 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VI.354 (14672)

Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 2 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
Héctor Carul (4') 1 - 0
1 - 1 David Ezaval (8')
Isidor Rostoll (38') 2 - 1
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 2 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido 1 - 1 GARRINS F.C. Alineación oficial del equipo 'GARRINS F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,1 % 61,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Margaret Dumont

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Isidor Rostoll va descol·locar totalment la defensa contrària i Héctor Carul no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Barra contenien la respiració mentre en Isidor Rostoll s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Héctor Carul, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Nicolau Lladonosa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Zdeněk Pohlodko va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Héctor Carul de Barra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaanek Lill.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isidor Rostoll es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

GARRINS F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de David Ezaval que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Fortunato Scalvini va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Manuel Navarro Malta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Fortunato Scalvini per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 55, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Fortunato Scalvini es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 68, però el porter va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fortunato Scalvini quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Hans Josef Kuckel de GARRINS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.