Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Alhoceima (796580) - Unión Krautergersheim (1582565) » 681217512: T67/J8/VI

Liga 681217512 Información oficial sobre el partido 681217512 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.332 (14650)

RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido 0 - 4 Bradford Pride A. F. C Alineación oficial del equipo 'Bradford Pride A. F. C' en el partido
0 - 1 Bruno Sieler (5')
0 - 2 Lech Wiszowaty (19')
0 - 3 Bruno Sieler (33')
0 - 4 Lech Wiszowaty (43')
RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido 0 - 4 Bradford Pride A. F. C Alineación oficial del equipo 'Bradford Pride A. F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RC Alhoceima Alineación oficial del equipo 'RC Alhoceima' en el partido 2 - 0 Bradford Pride A. F. C Alineación oficial del equipo 'Bradford Pride A. F. C' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Alhoceima

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Ysasi de Alhoceima amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bradford Pride A. F. C

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Bruno Sieler va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bradford, al minut 5. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Lech Wiszowaty de Bradford va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Toni Bratu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bruno Sieler va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 33.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Toni Bratu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lech Wiszowaty, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Acácio Diego al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Marcel Augustin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 54, un contraatac del Bradford no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Marcel Augustin perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Bradford van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Dominik Hüttenberg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 284 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Bradford, Bruno Sieler va fallar un penal al minut 74, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bradford va anar a parar a la dreta de l'atac on en Himar Rodríguez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.