Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAGITARIO CF (1416034) - Wolves Indomables (47829) » 681216354: T67/J13/VI

Liga 681216354 Información oficial sobre el partido 681216354 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.311 (14629)

SAGITARIO CF Alineación oficial del equipo 'SAGITARIO CF' en el partido 2 - 2 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
Volker Achberger (7') 1 - 0
1 - 1 Carlos Marín Martínez (39')
1 - 2 Fernando Escalona (72')
Priidu Laane (73') 2 - 2
SAGITARIO CF Alineación oficial del equipo 'SAGITARIO CF' en el partido 2 - 2 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAGITARIO CF Alineación oficial del equipo 'SAGITARIO CF' en el partido 2 - 1 Wolves Indomables Alineación oficial del equipo 'Wolves Indomables' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,8 % 12,1 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAGITARIO CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Volker Achberger, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. SAGITARIO es posava per davant!
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Priidu Laane de SAGITARIO va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Albert Ben Shushan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Priidu Laane va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alexander Baro, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Albert Ben Shushan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a SAGITARIO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Ben Shushan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Priidu Laane va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Priidu Laane va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexander Baro va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nigel Bannerman de SAGITARIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wolves Indomables

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per WOLVES va ser Carlos Marín Martínez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de WOLVES eren letals, i Fernando Escalona va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Gabri Dilmé va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Monsalve, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de WOLVES va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eusebio Bucciol, però el porter rival va fer una gran aturada.