Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danza Macabra ARC (994121) - Viciodromo FC (488749) » 681214100: T67/J9/VI

Liga 681214100 Información oficial sobre el partido 681214100 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VI.271 (14589)

Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 2 - 1 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
Iiro Honkavaara (26') 1 - 0
1 - 1 Gundur Brestisson (76')
Juan Aburuza (86') 2 - 1
Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 2 - 1 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Danza Macabra ARC Alineación oficial del equipo 'Danza Macabra ARC' en el partido 5 - 1 Pitis Wednesday Alineación oficial del equipo 'Pitis Wednesday' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danza Macabra ARC

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Iiro Honkavaara de DM, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Juan Aburuza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. DM es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): DM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tom Kirchbach ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El DM ho intentava per la dreta per mitjà de Julio Pinilla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Julio Pinilla gairebé va marcar per a DM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Tomás Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Pinilla de DM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Aburuza de DM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Aburuza va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Pitis Wednesday

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Gundur Brestisson de Wednesday va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Wednesday va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tjeerd Glastra, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tjeerd Glastra al minut 15 semblava entrar, però Gianni Sant'Angelo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Trần Ðức Long quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wednesday que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gundur Brestisson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.